PAGELARAN RIGIT WACUCAL SEDALU NATAS

 

10339303_852364251444801_5674324751014319329_o  Saksikan pagelaran “WAYANG KULIT”

kanthi lakon : “PUNTADEWA SUCI”

wonten ing : MEMORIAL HM SOEHARTO

KEMUSUK ARGOMULYO

BANTUL